Close

Maraton, Semi-maraton si cursa 4.2 km Timisoara 2017

Maratonul din Timisoara este cel mai longeviv maraton de pe teritoriul Romaniei. In 22 octombrie va invitam la cea de a XVII-a editie.

La ora 10:00 ne aliniem la start impreuna cu cei mai curajosi participanti care doresc sa isi intreaca propriile limite la cursa de 42 km, cea de 21 km sau la o cursa scurta de 4.2 km.

Mai jos avem atasat regulamentul competitiei, dar si lista probelor si kit-urilor aferente. Este necesar ca fiecare concurent sa semneze declaratie pe proprie raspundere aflat pe aceasta pagina.

 

Proba Continut kit Taxa
Maraton (42 km) Cip, numar, diploma, accesul la standurile cu apa, energizante si fructe de pe traseu si din zona de finish 70 ron  (plata se va face in lei la cursul BNR al zilei respective)
Semi-maraton (21 km) Cip, numar, diploma, accesul la standurile cu apa, energizante si fructe de pe traseu si din zona de finish 50 ron  (plata se va face in lei la cursul BNR al zilei respective)
Mini-maraton 4.2 km Numar (in limita stocului disponibil), cip, numar, diploma, acces la standurile cu apa si fructe de la finish 20 RON (plata se va face in lei la cursul BNR al zilei respective)
REZULTATE!

Maraton-Categorii F/M

Detalii despre fiecare cursa

Inscriere

Completarea formularului de inscriere asigura rezervarea unui loc la startul competitiei din 22 octombrie. Confirmarea acestui loc se face in momentul platii. Un email de confirmare este trimis in max. 24h dupa analizarea datelor de catre echipa de organizare. Plata se poate face in MAXIM 5 zile lucratore de la data inscrierii. Achitarea taxei se face in contul IBAN:  RO90INGB0000999905108475, ING Bank, pentru: Asociatia Atletic Club Maraton

Inscrierile on-line se pot face pana in data de 20 octombrie 2017, ora 24.
Ridicarea numarului de participare se poate face sambata 21 octombrie 2017, intre orele 10:00 – 14:00 de la Terasa Flora.
La ridicarea numarului de participare va rugam sa prezentati formularul de inscriere, semnat.
Participantii cu varsta de sub 18 ani trebuie sa aibe acordul scris al parintilor!

Click aici -Formular Inscriere Maraton 22 octombrie Timisoara

Click pe formular si declaratie pentru a le descarca,completa si trimite pe adresa de mail:

maratontimisoara@gmail.comFormular Maraton

Formular Maraton

Declaratie Parinte

Declaratie Parinte

Multumim!

Close