Close

Completarea formularului de inscriere asigura rezervarea unui loc la startul competitiei din 22 octombrie 2017. Confirmarea acestui loc se face in momentul platii. Un email de confirmare este trimis in max. 24h dupa analizarea datelor de catre echipa de organizare. 

Plata se poate face in MAXIM 5 zile lucratore de la data inscrierii. Achitarea taxei se face in contul IBAN: RO90INGB0000999905108475, ING Bank, pentru: Asociatia Atletic Club Maraton

Inscrierile on-line se pot face pana in data de 21 octombrie 2017, ora 24.
Ridicarea numarului de participare se poate face 22 octombrie 2017, intre orele 10:00 – 14:00 de la Terasa Flora.
La ridicarea numarului de participare va rugam sa prezentati formularul de inscriere, semnat.
Participantii cu varsta de sub 18 ani trebuie sa aibe acordul scris al parintilor!

Prin inscrierea si participarea la competitia sportiva Maratonul Timisoarei, declar pe propria raspundere ca:
– sunt apt/a fizic si psihic si am o pregatire fizica corespunzatoare pentru participarea la acest eveniment sportiv, concurand pe propria raspundere. Sunt constient/a de riscurile alergarii, mi le asum in totalitate si exonerez de orice raspundere organizatorul Atletic Club Maraton in cazul in care voi suferi orice fel de prejudiciu, accident sau deces.
– datele completate in acest formular sunt corecte si declar ca mi-a fost adus la cunostinta Regulamentul competitiei pe care ma oblig sa il respect in totalitate.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de accident sau prejudiciu aparut in timpul evenimentului, concurentii peste 18 ani vor participa pe propria raspundere.

De asemenea declar ca am luat la cunostinta Regulamentul “Maratonul Timisoarei” postat pe site-ul oficial ale evenimentului www.marathon.ro si sunt de acord cu acesta. Sunt de acord sa fiu scos din concurs daca sunt in pericol si-mi dauneaza sanatatii.In afara de acestea, sunt de acord ca datele de inscriere sunt de domeniul public, pozele, filmarile, interviurile in presa (Radio, TV, ziare si reviste), reclamele, pliantele, afisele si cartile facute in cadrul evenimentului pot fi multiplicate, difuzate sau publicate fara nicio pretentie din partea subsemnatului. Confirm pe proprie raspundere corectitudinea tuturor datelor si asigur ca numarul de start, cip-ul nu le voi da altei persoane.

 

 

 

Declaratie Parinte

Multumim!

 

Close